Paolo Robertos italienska kök
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Paolo Robertos 60 napolitanska favoritrecept!
Vi är många som uppskattar det delikata italienska köket med alla dess fräscha råvaror och frågar man Paolo Roberto är det i synnerhet i hans uppväxtstad Neapel man hittar den absolut bästa maten i Italien! Tillsammans med honom upptäcker vi här hans smultronställen i området – och inte minst hans 60 godaste recept på sallader, pasta, pizza, soppor, grytor, gratänger och desserter.
Maten i södra Italien har ofta grönsaker som grund, och genom att låta råvaror som till exempel tomat, aubergine och zucchini spela huvudrollen svänger Paolo ihop näringsrik vardagsmat med massor av smak. Dessutom delar han med sig av intressanta texter om det syditalienska kökets historia och kultur. Och inte minst en del dråpliga och rörande berättelser!
Paolo Robertos 60 napolitanska favoritrecept!
Vi är många som uppskattar det delikata italienska köket med alla dess fräscha råvaror och frågar man Paolo Roberto är det i synnerhet i hans uppväxtstad Neapel man hittar den absolut bästa maten i Italien! Tillsammans med honom upptäcker vi här hans smultronställen i området – och inte minst hans 60 godaste recept på sallader, pasta, pizza, soppor, grytor, gratänger och desserter.
Maten i södra Italien har ofta grönsaker som grund, och genom att låta råvaror som till exempel tomat, aubergine och zucchini spela huvudrollen svänger Paolo ihop näringsrik vardagsmat med massor av smak. Dessutom delar han med sig av intressanta texter om det syditalienska kökets historia och kultur. Och inte minst en del dråpliga och rörande berättelser!