Pajer : salta, söta, matiga och gröna


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Från studentbuffé till fredagsmys – paj är alltid rätt!

Festmat, vardagsräddare och eftermiddagsfikans trotjänare. Här finns alla pajer du behöver. Nya smakkombinationer och klassiker, många vegetariska pajer, sött och salt i små portionsformar eller frasigt och nygräddat direkt på plåten. Boken är också fylld med goda gröna tillbehör, röror och såser som kompletterar måltiden.  Här finns även en pajskola med grundrecept.

Produktinfo

Lena Söderström

Lena Söderström är matjournalist och är ett välkänt namn för Allt om Mats och Matmagasinets läsare. Hon skriver allt från recept till intervjuer med kända kockar och personer. Matintresset har Lena ärvt efter sin ryska farmor som kunde laga mat efter den gamla ryska skolan och inspirerade Lena att bli entusiastisk ambassadör för god mat, både gammal och ny, svensk, rysk och mer exotisk. Mormor däremot, adligt uppvuxen med tjänstefolk, kunde laga två rätter: potatisbullar med Karljohanssvampgrädde och vaniljpudding. Men hon gav Lena kokböcker, som hon läste själv som man läser romaner. Tack vare henne har Lena massor av dyrbara recept i sitt receptskrin. Lena Söderström skriver recept på ett pedagogiskt sätt, tack vare sitt jobb på KF Provkök där hon arbetade till 1996 med receptprovning och framtagning av nya recept. I tre år har Lena, på uppdrag av Christina Möller på KF Provkök, gjort matreportage med kända personer, som Leif Pagrotsky, Göran Persson med flera. Sedan 1996 arbetar som matjournalist, stylist och kokboksförfattare och även som matkonsult åt Coop.

Från studentbuffé till fredagsmys – paj är alltid rätt!

Festmat, vardagsräddare och eftermiddagsfikans trotjänare. Här finns alla pajer du behöver. Nya smakkombinationer och klassiker, många vegetariska pajer, sött och salt i små portionsformar eller frasigt och nygräddat direkt på plåten. Boken är också fylld med goda gröna tillbehör, röror och såser som kompletterar måltiden.  Här finns även en pajskola med grundrecept.

Produktinfo
Om Lena Söderström

Av samma författare

Bakat till julen : Gott, lyxigt & extra allt

Lena Söderström 249 kr 249 kr

Hamburgare och texmex

Lena Söderström 119 kr 119 kr

Pizza : grädda, grilla, njut

Lena Söderström 169 kr 169 kr

Sött! - Desserter, bakverk och godis

Lena Söderström 179 kr 179 kr

Just nu

Lektioner

Ian McEwan 249 kr 219 kr

Simmarna

Julie Otsuka 249 kr 219 kr

Mörkare än döden

Cara Hunter 269 kr 239 kr

En låda apelsiner

Lena Einhorn 289 kr 259 kr

I gryningen andas inget

Marianne Cedervall 269 kr 239 kr

Under stjärnorna i Paris

Karolina Schützer 269 kr 239 kr

Hitta Linnéa

Johanna Wistrand 279 kr 249 kr

Den store konstnären

Hanna Jedvik,Emmy Abrahamson 269 kr 239 kr

Lycka till

Malin Stehn 249 kr 219 kr

Nattrov

259 kr 229 kr

Älven

Rosa Liksom 269 kr 239 kr

Den andre

329 kr 299 kr

Afghanerna

Åsne Seierstad 349 kr 319 kr

Systrarna vid fyren

Gill Thompson 279 kr 249 kr

Hotellet

Sarah Pearse 279 kr 249 kr

Alla förlorade platser

John Boyne 299 kr 269 kr

Flickan som var jag

Hannah Beckerman 259 kr 229 kr

Flod av döda själar

Liz Moore 309 kr 279 kr

Alla hjärtans dag

Beth O'Leary 259 kr 229 kr

Flickan från Brooklyn

Guillaume Musso 269 kr 239 kr

Rosalinds resa

Muna Shehadi 249 kr 219 kr

Eves sanning

Muna Shehadi 249 kr 219 kr

Där döden väntar

Karin Fossum 269 kr 239 kr

Djävulspakten

Max Seeck 269 kr 189 kr

Straff

Ann-Helén Laestadius 269 kr 189 kr

Som vi lekte

Ninni Schulman 269 kr 189 kr

Paket Laestadius/Schulman

538 kr 358 kr