Mamusia : Det ukrainska köket


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Bonnier Fakta skänker hela vinsten för varje såld bok oavkortat till flyktinghjälpen i Ukraina.

I den prisbelönta kokboken Mamusia guidas du till guldkornen i den rika ukrainska matkulturen, ett spännande kök med tydliga influenser från Kaukasus, Asien och Medelhavet. Boken innehåller över 100 recept. Förlaget Bonnier Fakta skänker hela vinsten för varje såld bok oavkortat till flyktinghjälpen i Ukraina.

Här guidar Olia Hercules dig till guldkornen i den rika ukrainska matkulturen. Boken innehåller över 100 recept på allt från kända klassiker som rödbetssoppan borsjtj till ost- och vitlöksfyllda bröd, dumplings med svamp, hemgjord färskost, fermenterade grönsaker och inläggningar, grillad vitlökskyckling, aprikos- och körsbärspaj och naturligt kolsyrad svartvinbärsdryck. Det handlar om rätter som alltid har lagats i Olia Hercules familj och kan beskrivas som ett koncentrat av den bästa maten från Östeuropa.

 

Produktinfo

Olia Hercules

Olia Hercules föddes i Kachovka i södra Ukraina 1984. Hon flyttade till Cypern när hon var tolv och sedan vidare till London när hon var klar med sina studier. Idag verkar hon i Storbritannien som kock, matskribent och författare och arbetar hårt för att skapa opinion för och samla in pengar till dem som drabbats av kriget i Ukraina. Mamusia publicerades på engelska första gången 2015 under titeln Mamushka och har blivit en modern kokboksklassiker för östeuropeisk mat.

Bonnier Fakta skänker hela vinsten för varje såld bok oavkortat till flyktinghjälpen i Ukraina.

I den prisbelönta kokboken Mamusia guidas du till guldkornen i den rika ukrainska matkulturen, ett spännande kök med tydliga influenser från Kaukasus, Asien och Medelhavet. Boken innehåller över 100 recept. Förlaget Bonnier Fakta skänker hela vinsten för varje såld bok oavkortat till flyktinghjälpen i Ukraina.

Här guidar Olia Hercules dig till guldkornen i den rika ukrainska matkulturen. Boken innehåller över 100 recept på allt från kända klassiker som rödbetssoppan borsjtj till ost- och vitlöksfyllda bröd, dumplings med svamp, hemgjord färskost, fermenterade grönsaker och inläggningar, grillad vitlökskyckling, aprikos- och körsbärspaj och naturligt kolsyrad svartvinbärsdryck. Det handlar om rätter som alltid har lagats i Olia Hercules familj och kan beskrivas som ett koncentrat av den bästa maten från Östeuropa.

 

Produktinfo
Om Olia Hercules

Taggar

Just nu

Änglarummet

Ewa Klingberg 279 kr 249 kr

Systrar oavsett

Eleonora von Essen 249 kr 219 kr

Den sista adventskalendern

Jenny Fagerlund 249 kr 219 kr

Flicka, 1983

Linn Ullmann 259 kr 229 kr

En hamn i stormen

Birgitta Bergin 249 kr 219 kr

Färskt vatten till blommorna

Valérie Perrin 259 kr 229 kr

En enda önskan

Nicholas Sparks 229 kr 199 kr

Det andra arvet

Malin Sanglert 219 kr 189 kr

Röd drottning

Juan Gómez-Jurado 239 kr 199 kr

Slottet

Anna Breitholtz Monsén 249 kr 219 kr

Allt jag finner i er ska jag finna i mig

Malin Ekman 239 kr 199 kr

Tid för barmhärtighet

John Grisham 249 kr 179 kr

Skriften i vattnet

John Ajvide Lindqvist 269 kr 239 kr

Havets kyrkogård

Aslak Nore 269 kr 239 kr

Fyllda hjärtan och frusna tassar

Melissa Daley 279 kr 239 kr

Det tomma huset

Unni Lindell 259 kr 229 kr

Alltid i december

Emily Stone 229 kr 199 kr

Grannar i döden

Lucy Foley 239 kr 199 kr

Väninnornas jul

Lisa Kleypas 199 kr 169 kr

Kärlekens algoritm

Mons Kallentoft 249 kr 179 kr

Skuggläge

Kristina Ohlsson 249 kr 179 kr

Dödsbädden

Katarina Wennstam 249 kr 179 kr

Paket Ohlsson/Wennstam

498 kr 338 kr