Håkan Larssons bästa mat till vinet : nya frestelser och älskade favoriter, Håkan Larsson
  • Vad ska man äta till det där fina och dyra Amarone vinet?
  • Innehåller ca 150 läckra recept med vintips.
  • Antal sidor 255 (Inbunden)
  • Art.nr 52969 (Inbunden)
  • Förlag Bonnier Fakta, 2017
  • Genre Mat och dryck
  • ISBN 9789174247176
  • Utg.år 2017
Håkan Larssons bästa mat till vinet : nya frestelser och älskade favoriter, Håkan Larsson Fler bilder

Håkan Larssons bästa mat till vinet : nya frestelser och älskade favoriter

259 kr
  • Vad ska man äta till det där fina och dyra Amarone vinet?
  • Innehåller ca 150 läckra recept med vintips.

Låt vinet styra maten!

Har du fått en fin flaska vin i present som du inte vet vad du ska servera till? Vad ska man äta till det där fina och dyra Amarone vinet? En av Sveriges mest uppskattade mat- och vinskribenter Håkan Larsson kommer nu med en ny kokbok där vinet står i förgrunden. Här har han samlat sina hundra bästa och läckraste recept från tidigare böcker och lagt till femtio nya läckerheter.

Boken är indelad efter vinernas olika smaktyper: från friskt vitt bubbligt till eleganta maffiga röda viner. De olika smaktyperna; friska vita, generösa vita, smakrika vita, delikata vita, rosé, lätta röda, generösa röda, strama röda, eleganta röda och söta viner presenteras och följs sedan av recept på mat som passar extra bra till. Här finns recept på allt från små mumsiga tilltugg, lätta varmrätter till smaskiga desserter. Till varje recept får du också ett specifikt förslag på det vin som passar allra bäst så att smakerna ”gifter sig”. Recepten är enkla och snabba att laga.

Läs mer
  • Antal sidor 255 (Inbunden)
  • Art.nr 52969 (Inbunden)
  • Förlag Bonnier Fakta, 2017
  • Genre Mat och dryck
  • ISBN 9789174247176
  • Utg.år 2017

Fler böcker av samma författare

Just Nu-Pris

NYHETER