Omslagsbild för Det vilda köket av Rune Kalf-Hansen,Lisen Sundgren
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Det vilda köket

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
Mjukband 116 kr

Naturens dolda skafferi!

Att äta lindblad, kirskål och skogsviol är inte konstigare än att äta rucola och gräslök, dessutom är det gratis och ekologiskt. I den här kokboken visar örtspecialisten Lisen Sundgren vägen till sina vilda favoriter, och kocken Rune Kalf-Hansen visar hur du kan använnda dem i soppor, sallader, röror, oljor, efterrätter och mycket mer. 

Fler böcker av samma författare

Vildvuxet : mat och huskurer från naturen

Lisen Sundgren,Nadia Nörbom 269 kr 269 kr

Just nu-priser

Dödligt arv

Rachel Rhys 229 kr 229 kr

Döden under ytan

Anne-Marie Schjetlein 239 kr 239 kr

För alltid tillsammans

Julie Cohen 239 kr 239 kr

Möt mig i paradiset

Heine Bakkeid 239 kr 239 kr

Diamanthandlarens änka

Dinah Jefferies 219 kr 219 kr

En cirkel av sten

Elly Griffiths 219 kr 219 kr

Svenska Akademien : Makten, kvinnorna och pengarna

Christian Catomeris,Knut Kainz Rognerud 269 kr 269 kr