Det vilda köket


Mjukband

kr 
()
Spara i önskelistan
()
Spara i önskelistan

Naturens dolda skafferi!

Att äta lindblad, kirskål och skogsviol är inte konstigare än att äta rucola och gräslök, dessutom är det gratis och ekologiskt. I den här kokboken visar örtspecialisten Lisen Sundgren vägen till sina vilda favoriter, och kocken Rune Kalf-Hansen visar hur du kan använnda dem i soppor, sallader, röror, oljor, efterrätter och mycket mer. 

Produktinfo

Naturens dolda skafferi!

Att äta lindblad, kirskål och skogsviol är inte konstigare än att äta rucola och gräslök, dessutom är det gratis och ekologiskt. I den här kokboken visar örtspecialisten Lisen Sundgren vägen till sina vilda favoriter, och kocken Rune Kalf-Hansen visar hur du kan använnda dem i soppor, sallader, röror, oljor, efterrätter och mycket mer. 

Produktinfo

Av samma författare

Vildvuxet : mat och huskurer från naturen

Lisen Sundgren, Nadia Nörbom 349 kr 349 kr

Äta vilda växter

Lisen Sundgren 249 kr 249 kr

Bäst pris just nu

Rovdrift

Elsa Swärd, Cornelia Swärd 299 kr 199 kr

En dold skönhet

Lucinda Riley 299 kr 199 kr

Bröllopsgästerna

Alison Espach 289 kr 199 kr

Städerskans nyckel

Nita Prose 299 kr 269 kr

Nattankare

Kristina Ohlsson 299 kr 199 kr

Den femte dagen

Åsa Hellberg 299 kr 199 kr