Bonniers vegetariska kokbok


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})

300 recept för ett grönare, godare liv!

Börjar du bli sugen på att äta mer grönt? Vill du dra ner på köttkonsumtionen och äta mer klimatsmart? Kanske har du en tonåring eller någon annan familjemedlem som är vegetarian? Oavsett om du bara är nyfiken på ett grönare liv eller redan äter vegetariskt är Bonniers Vegetariska kokbok den perfekta grundkokboken för dig! I detta rikt illustrerade praktverk har tidningen Allt om Mats redaktion valt ut 300 av sina allra bästa gröna recept. Här hittar du en blandning av klassisk svensk husmanskost som vegetariska köttbullar och kroppkakor och kända rätter från andra delar av världen som falafel och korma. Att vegetariskt kan var både enkelt och matigt står klart när vi dyker ner bland alla de läckra och aptitretande recepten. Eller vad sägs om att laga till en nyttosmoothie? Prova på cashewsmör, grillad persikosallad med mozzarella, kikärtsbiffar med basilika och parmesan eller curryquorn med tomatsalsa? Längta efter chockladkräm med nektarin och chilisalsa eller varför inte baka några knapriga sesamstänger till drinken före maten? Råvarorna som utgör basen i det vegetariska köket presenteras här utförlig i både text och bild. Läs till exempel om kål, bär, sallad och skott, svamp, lök, ris och gryn, frukt, rotfrukter, alger, nötter ochfrön och örter.  På de många praktiska tips- och faktasidorna lär du dig allt från hur man kokar bönor till att smaksätta quorn och tofu. Du hittar en uppsjö av vardagsrätter, sorterade under rubrikerna Frukost, Lunch och Middag. Dessutom finns här lyxiga helgmenyer, sorterade under Fredag, Lördag och Söndag - dagar då maten får kosta lite mer och ta lite längre tid att laga. Givetvis finns också tips om hur du kan få högtider som jul, påsk och midsommar att blir grönare. Och vill du samla släkt och vänner till fest finns här också mängder med inspirerande mingelrecept till läckra och smakrika vegetariska festbufféer!  

Produktinfo

300 recept för ett grönare, godare liv!

Börjar du bli sugen på att äta mer grönt? Vill du dra ner på köttkonsumtionen och äta mer klimatsmart? Kanske har du en tonåring eller någon annan familjemedlem som är vegetarian? Oavsett om du bara är nyfiken på ett grönare liv eller redan äter vegetariskt är Bonniers Vegetariska kokbok den perfekta grundkokboken för dig! I detta rikt illustrerade praktverk har tidningen Allt om Mats redaktion valt ut 300 av sina allra bästa gröna recept. Här hittar du en blandning av klassisk svensk husmanskost som vegetariska köttbullar och kroppkakor och kända rätter från andra delar av världen som falafel och korma. Att vegetariskt kan var både enkelt och matigt står klart när vi dyker ner bland alla de läckra och aptitretande recepten. Eller vad sägs om att laga till en nyttosmoothie? Prova på cashewsmör, grillad persikosallad med mozzarella, kikärtsbiffar med basilika och parmesan eller curryquorn med tomatsalsa? Längta efter chockladkräm med nektarin och chilisalsa eller varför inte baka några knapriga sesamstänger till drinken före maten? Råvarorna som utgör basen i det vegetariska köket presenteras här utförlig i både text och bild. Läs till exempel om kål, bär, sallad och skott, svamp, lök, ris och gryn, frukt, rotfrukter, alger, nötter ochfrön och örter.  På de många praktiska tips- och faktasidorna lär du dig allt från hur man kokar bönor till att smaksätta quorn och tofu. Du hittar en uppsjö av vardagsrätter, sorterade under rubrikerna Frukost, Lunch och Middag. Dessutom finns här lyxiga helgmenyer, sorterade under Fredag, Lördag och Söndag - dagar då maten får kosta lite mer och ta lite längre tid att laga. Givetvis finns också tips om hur du kan få högtider som jul, påsk och midsommar att blir grönare. Och vill du samla släkt och vänner till fest finns här också mängder med inspirerande mingelrecept till läckra och smakrika vegetariska festbufféer!  

Produktinfo

Taggar

Just nu priser

Djävulens bästa trick

Anders Roslund 299 kr 199 kr

Ett orimligt straff

Carin Hjulström 299 kr 199 kr

Blekjorden

Ulrika Lagerlöf 289 kr 199 kr

Kurragömma

Søren Sveistrup 299 kr 199 kr

Rakel

Satu Rämö 279 kr 249 kr

Monas ögon

Thomas Schlesser 299 kr 269 kr

Mitt i natten

Riley Sager 259 kr 229 kr

Upprepningen

Vigdis Hjorth 289 kr 259 kr

Bye, bye Österlen

Richard Hobert 299 kr 269 kr

Drömbilder

Maria Gustavsdotter 269 kr 239 kr

Öppet schakt

Titti Persson 259 kr 199 kr

Befrielsen

Jens Liljestrand 299 kr 269 kr

Under himmelens skyar

Marianne Cedervall 269 kr 239 kr

Stulna drömmar

Lena Risberg 269 kr 239 kr

Mörkerfolk

Malin Hedin 299 kr 269 kr

En skärgårdssommar

Anna Winther 269 kr 239 kr

På nya vägar

Sheila O'Flanagan 249 kr 219 kr

Solsken över Semesterbokhandeln

Kiley Dunbar 299 kr 269 kr

Kungen och urmakaren

Arnaldur Indridason 319 kr 289 kr

Sommarminnen

Sarah Morgan 259 kr 229 kr

Döda flickors klänningar

Erin Kelly 299 kr 269 kr

Efter stormen

G. D. Wright 259 kr 199 kr

En enkel till Paris

Ruth Reichl 299 kr 269 kr

Tidvattnets hemlighet

Veronica Henry 289 kr 259 kr

Angélique

Guillaume Musso 269 kr 239 kr

Nu börjar vi läsa!

Flera Författare 219 kr 189 kr

Följ med till Pettson och Findus

Sven Nordqvist 339 kr 299 kr

Paket Roslund/Hjulström

598 kr 378 kr