Bonniers kokbok


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})

672 sidor matglädje! 1750 recept!

Här delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller cirka 1750 recept, varav nära 250 är nya, och har ett hundratal nya inspirerande bilder.

Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt.

För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med lättlagat, vegetariskt, årstidsmat med säsongens råvaror och svenska klassiker.

Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.

Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.

De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är: Anna Bergenström, Monica Eisenman, Lisa Eisenman Frisk, Fredrik Eriksson, Jan Hedh, Birgit Hemberg, Elisabeth Johansson, Stefan Karlsson, Fredrik Klein, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Michell Olausson, Maud Onnemark, Berit Paulsson.

Produktinfo

672 sidor matglädje! 1750 recept!

Här delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller cirka 1750 recept, varav nära 250 är nya, och har ett hundratal nya inspirerande bilder.

Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt.

För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med lättlagat, vegetariskt, årstidsmat med säsongens råvaror och svenska klassiker.

Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.

Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.

De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är: Anna Bergenström, Monica Eisenman, Lisa Eisenman Frisk, Fredrik Eriksson, Jan Hedh, Birgit Hemberg, Elisabeth Johansson, Stefan Karlsson, Fredrik Klein, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Michell Olausson, Maud Onnemark, Berit Paulsson.

Produktinfo

Bäst pris just nu!

Mörkrets natur

Nora Roberts 299 kr 199 kr

Ersättaren

Anna Fredriksson 299 kr 199 kr

Kliniken

Anne-Marie Schjetlein 299 kr 199 kr

Hulda

Ragnar Jónasson 299 kr 199 kr

Sanningen har inget slut

Elizabeth George 299 kr 269 kr

Redarens hustru

Anneli Fichtelius 249 kr 219 kr

Den sjunde pojken

Johanna Bäckström Lerneby 289 kr 259 kr

Det oföreställbaras vinge

Göran Sonnevi 279 kr 249 kr

Longtail bar

Maria Wensund 289 kr 259 kr

Mörkerlandet

Kamilla Oresvärd 279 kr 249 kr

En bit av Bodil

Sara Lövestam 319 kr 289 kr

En ganska ond man

Robin Muhr 279 kr 249 kr

Roadtrip

Lena Berglin 269 kr 239 kr

Kalla mig syster

Malin Nordström 269 kr 239 kr

Medan snaran dras åt

Hannes Dükler 319 kr 289 kr

Där rosor aldrig dör

Kristina Agnér 289 kr 259 kr

De märkta barnen

Jenny Rogneby 289 kr 259 kr

Hungermyren

Anna Kuru 299 kr 269 kr

Anna Karjala

Per Moritz Stenborg 299 kr 199 kr

Mord på värdshuset

Katie Gayle 269 kr 239 kr

Solroshuset

Adriana Allegri 269 kr 239 kr

En tradwifes hemlighet

Liane Child 259 kr 229 kr

En tid av lycka

Maribeth Fischer 299 kr 269 kr

Sjukhuset på Ellis Island

Ellen Vahr 249 kr 219 kr

Lotusskorna

Jane Yang 289 kr 259 kr

Bränd mark

Kate Rhodes 279 kr 249 kr

Den italienska dottern

Soraya Lane 229 kr 199 kr

Kram, mamma

Iliana Xander 339 kr 299 kr

Son

Thomas Enger, Johana Gustawsson 259 kr 229 kr

Din kropp vet svaret

Giulia Enders 329 kr 299 kr

66 Day Challenge med proteinkost

Ulrika Davidsson 329 kr 299 kr

Food for life – kokboken

Tim Spector 339 kr 299 kr

Havet : Planetens sista vildmark

David Attenborough, Colin Butfield 319 kr 289 kr

Hundens inre värld : Inlärning, tankar & känslor

Per Jensen 349 kr 319 kr