Bastu
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Vad vet du egentligen om bastu?
Hur bastar folk runtom i världen? Hur badas och risas det? Hur ser den urgamla historien ut med grottor, tält och stugor fyllda med värme som folk samlats i och kring? Vad är egentligen basturökt kött? Varför mår så många förträffligt av bastubad? Här får du svaren på dessa och fler frågor.
Jens Linder
Jens Linder är kock och journalist, bland annat i Dagens Nyheter. Han har skrivit ett flertal kokböcker som fått priser vid både Årets Svenska Måltidslitteratur och Gourmand World Cookbook Awards. År 2006 tilldelades han Tore Wretman-medaljen av Svenska Kockars Förening för "berömvärda insatser och engagemang för svensk matkultur".
Vad vet du egentligen om bastu?
Hur bastar folk runtom i världen? Hur badas och risas det? Hur ser den urgamla historien ut med grottor, tält och stugor fyllda med värme som folk samlats i och kring? Vad är egentligen basturökt kött? Varför mår så många förträffligt av bastubad? Här får du svaren på dessa och fler frågor.