Första gången du loggar in?

Första gången du loggar in använder du ditt 9-siffriga medlemsnr (ex. 123456789) som användarnamn och ditt postnr (ex 12345) som lösenord. Du hittar ditt medlemsnr på svarskortet som kommer med din tidning och högst upp på alla e-post som vi skickar till dig.

När du loggat in första gången med medlemsnr och postnr kommer vi be dig ange ett eget användarnamn och lösenord. När du gjort det slutar ditt medlemsnr och postnr fungera för inloggning.


Det fungerar inte att logga in med medlemsnr?
Om du angett ett eget lösenord och användarnamn kan du inte logga in med medlemsnr och postnr. Om du glömt dina uppgifter och har en e-postadress registrerad hos oss kan du fylla i den under Glömt lösenord, för att skapa ett nytt lösenord.

Om du inte angett ett eget lösenord och användarnamn kan du logga in med medlemsnr och postnr. Kontrollera då att medlemsnumret är 9 siffror och skrivet utan mellanslag ex. 123456789 samt att du skrivit ditt postnummer utan mellanslag ex. 12345. När du loggat in med ditt medlemsnr och postnr kommer vi som ett steg i att öka säkerheten på hemsidan be dig att ange ett eget användarnamn och lösenord.

Om du nyligen flyttat eller gjort en tillfällig adressändring kan ditt postnummer automatiskt blivit uppdaterat i våra system. Prova då att logga in med ditt medlemsnr och nya postnr.

Glömt lösenord?

Har du angett din e-postadress, kan du alltid återställa dina inloggningsuppgifter genom att klicka på Glömt lösenord. Ditt gamla lösenord raderas och genom att klicka på länken du får via e-post, kan du ange ett nytt lösenord att logga in med.

Spara lösenord i datorn?

Dina inloggningsuppgifter sparas automatiskt i den webbläsare du använder på din enhet (dator, mobil, tablet) genom att Kom ihåg mig är ikryssad. Du blir därför automatiskt inloggad nästa gång du besöker oss. Om du inte vill att uppgifterna sparas, för att du t.ex. sitter på en offentlig dator, så kan du enkelt klicka ur Kom ihåg mig-rutan eller aktivt logga ut dig. 

Inte medlem ännu? Bli medlem här!

Tips! Om du får våra nyhetsbrev kan du klicka på valfri länk i nyhetsbrevet som tar dig till hemsidan. Då kommer du nämligen automatiskt att bli inloggad. Gå sedan till Mina sidor och kontrollera dina inloggningsuppgifter.

Kvarstår problemen? Kontakta då Kundservice, via e-post eller på telefon 08-696 87 80.