Omslagsbild för Berätta aldrig det här av Frida Boisen
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Berätta aldrig det här

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
Inbunden 199 kr
"Vilken bok! Började en kväll, och kvällen efter kunde jag inte släppa den förrän den var slut." JoS blogg

En av höstens starkaste självbiografiska romaner!

Det är mors dag och Frida har glömt att skicka blommor till sin mamma Rosita. När hon även missar moderns telefonsamtal har hon ingen aning om att katastrofen är ett faktum. Dagen efter kommer beskedet att Rosita har hittats död i sin lägenhet i Göteborg. Men det är när Frida hittar hennes sista nedskrivna hälsning som världen fullkomligt rämnar …
Berätta aldrig det här är en gripande självbiografisk roman om en skavande mor-dotter-relation som utmynnar i en tragedi. Frida Boisen berättar sin historia växelvis från barndomen till nutid. Det är drabbande och starkt.

Frida Boisen

Frida Boisen är känd som journalist, talare och författare. Hon är programledare för Trolljägarna och är välkänd som krönikör från såväl Expressen som Aftonbladet. Genom åren har hon jobbat som chefredaktör och ansvarig utgivare för flertalet tidningar och tidskrifter. 2019 utsågs hon till Årets digitala influencer och Årets kvinnliga företagare. Hon har också prisats av svenska FN-förbundet och utnämnts till Årets digitala ledare, Årets digitala superprofil samt mottagit världsmästartiteln i sociala medier på INMA Awards i San Francisco. Hon har tidigare skrivit böckerna Digital succé och Digital passion.