Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Enkla råvaror blir smakrika delikatesser!
Bröd, blåmögelost och surkål ... I alla tider har människan använt sig av fermentering för att konservera råvaror, förbättra smak och göra maten mer hälsosam. Experimentera hemma med recept på olika nivåer och fyll skafferiet med allt från egengjord färskost och kimchi till tempeh och indiska dosas.
Enkla råvaror blir smakrika delikatesser!
Bröd, blåmögelost och surkål ... I alla tider har människan använt sig av fermentering för att konservera råvaror, förbättra smak och göra maten mer hälsosam. Experimentera hemma med recept på olika nivåer och fyll skafferiet med allt från egengjord färskost och kimchi till tempeh och indiska dosas.