Rädda maten! : manual för minskat matsvinn
Mjukband
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Stjärnkockens 80 bästa recept på sopor!
Vi slänger mer än en tredjedel av all mat som produceras i världen. Är det inte dags att börja agera mot matsvinnet? Här ger stjärnkockarna Paul Svensson och Christofer Ekman sina bästa tips på hur du gör mat av svinnet. De bjuder på 80 klimatsmarta recept och tips som minskar soporna i ditt hem.
Paul Svensson
Paul Svensson gillar enkel, hållbar och grönsaksbaserad mat och brinner för att inspirera till en matfilosofi där det gröna står i centrum. Paul arbetar också passionerat för att öka respekten för allt som produceras och för alla delar av råvaran, med förhoppningen att vi på sikt ska kunna eliminera matsvinnet helt. Han har representerat Sverige i Bocuse d’Or och har arbetat på flera av världens och Sveriges bästa krogar. Sedan 2014 driver han tillsammans med Christofer Ekman restaurangen på Fotografiska i Stockholm – som 2017 utsågs till världens bästa museirestaurang. 2019 öppnade han också restaurangen och lanthandeln Paul Taylor i Sundbyberg tillsammans med Tareq Taylor. Paul Svensson syns ofta i tv-rutan, bland annat har han varit programledare för ”Maträddarna” (SVT) och jurymedlem i ”Sveriges yngsta mästerkock” (TV4), förutom att han skrivit flera kokböcker.
Stjärnkockens 80 bästa recept på sopor!
Vi slänger mer än en tredjedel av all mat som produceras i världen. Är det inte dags att börja agera mot matsvinnet? Här ger stjärnkockarna Paul Svensson och Christofer Ekman sina bästa tips på hur du gör mat av svinnet. De bjuder på 80 klimatsmarta recept och tips som minskar soporna i ditt hem.