Pizza : grädda, grilla, njut


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Lär dig baka förföriskt goda pizzor!

Kokboksförfattaren och matskribenten Lena Söderström tar sig här an matklassikern pizza. Hon lär oss göra krispigt goda pizzadegar och de bästa hemlagade tomatsåserna. Här finns recept på riktiga pizzaklassiker som margherita och quattro stagioni, men också moderna alternativ med oväntade smakkombinationer. Hon ger oss även frestande recept på syndigt goda efterrättspizzor.

Produktinfo

Lena Söderström

Lena Söderström är matjournalist och är ett välkänt namn för Allt om Mats och Matmagasinets läsare. Hon skriver allt från recept till intervjuer med kända kockar och personer. Matintresset har Lena ärvt efter sin ryska farmor som kunde laga mat efter den gamla ryska skolan och inspirerade Lena att bli entusiastisk ambassadör för god mat, både gammal och ny, svensk, rysk och mer exotisk. Mormor däremot, adligt uppvuxen med tjänstefolk, kunde laga två rätter: potatisbullar med Karljohanssvampgrädde och vaniljpudding. Men hon gav Lena kokböcker, som hon läste själv som man läser romaner. Tack vare henne har Lena massor av dyrbara recept i sitt receptskrin. Lena Söderström skriver recept på ett pedagogiskt sätt, tack vare sitt jobb på KF Provkök där hon arbetade till 1996 med receptprovning och framtagning av nya recept. I tre år har Lena, på uppdrag av Christina Möller på KF Provkök, gjort matreportage med kända personer, som Leif Pagrotsky, Göran Persson med flera. Sedan 1996 arbetar som matjournalist, stylist och kokboksförfattare och även som matkonsult åt Coop.

Lär dig baka förföriskt goda pizzor!

Kokboksförfattaren och matskribenten Lena Söderström tar sig här an matklassikern pizza. Hon lär oss göra krispigt goda pizzadegar och de bästa hemlagade tomatsåserna. Här finns recept på riktiga pizzaklassiker som margherita och quattro stagioni, men också moderna alternativ med oväntade smakkombinationer. Hon ger oss även frestande recept på syndigt goda efterrättspizzor.

Produktinfo
Om Lena Söderström

Av samma författare

Cheesecakes & kladdkakor

Lena Söderström 219 kr 219 kr

Hamburgare och texmex

Lena Söderström 119 kr 119 kr

Pajer : salta, söta, matiga och gröna

Lena Söderström 219 kr 219 kr

Sött! - Desserter, bakverk och godis

Lena Söderström 179 kr 179 kr

Just nu-pris

Häger

Ann Cleeves 249 kr 179 kr

Ett fynd att dö för

Anders de la Motte,Måns Nilsson 249 kr 179 kr

Hjärtats land

Nora Roberts 229 kr 179 kr

Sommarmord

Samuel Karlsson 249 kr 219 kr

Den fjärde doktrinen

Denise Rudberg 229 kr 199 kr

Konrad Visslers förunderliga resa till Ångermanland

Annette Haaland 259 kr 229 kr

Den gråtande violinisten

Veronica Sjöstrand 239 kr 199 kr

Den sista hemligheten

Santa Montefiore 259 kr 229 kr

Den sista middagen

Anna E. Wahlgren 229 kr 199 kr

Juli enligt Julia

Kristin Emilsson 239 kr 199 kr

NORD

Katarina Ekstedt,Anna Winberg Sääf 249 kr 219 kr

Mord i lönndom

Jan Mårtenson 249 kr 179 kr

Ondskans ekon

Arnaldur Indridason 259 kr 229 kr

Vi möts på Sheerwater

Kristan Higgins 229 kr 199 kr

Timmar av sammet

Alyson Richman 259 kr 229 kr

Sjung med Pippi : med ljudmodul

Astrid Lindgren,Ingrid Vang Nyman 289 kr 249 kr

Alexandras utmaning

Tessa Dare 209 kr 179 kr

En svärm av tusen bin. Del 2

Diana Gabaldon 259 kr 229 kr

Det elfte manuset

Anne Holt 249 kr 219 kr

Paket de la Motte Nilsson/Cleeves

498 kr 338 kr