Mycket smak på nolltid : Asiatiskt gott på 10, 20, 30 minuter
Mjukband
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Även om du har bråttom kan du äta gott!
Här lär du dig att laga riktigt god mat på tre olika nivåer, beroende på hur bråttom du har. Dessutom presenterar författaren sina bästa smaksättare och du får veta hur du kombinerar dem med olika råvaror. Du får tips på varor som är bra att ha hemma samt de bästa knepen för hur restmat kan bli bästmat!
Jennie Walldén
Jennie Walldén är en av Sveriges mest säljande kokboksförfattare. Hon slog igenom i Sveriges Mästerkock år 2013 och har därefter fått en mycket stor följarskara i sociala medier, som dagligen får ta del av hennes matlagning och receptutveckling. Hon har skrivit fem kokböcker och driver även den hyllade restaurangen Namu i Malmö och har nyligen lanserat ett eget vin som passar speciellt bra till asiatisk mat. Hon är expert på asiatisk vardagsmat och vill få svenskar att älska nudlar lika mycket som de älskar pasta. Sedan åtta år tillbaka har Jennie Walldén lagat mat i Kökets middag på TV4.
Även om du har bråttom kan du äta gott!
Här lär du dig att laga riktigt god mat på tre olika nivåer, beroende på hur bråttom du har. Dessutom presenterar författaren sina bästa smaksättare och du får veta hur du kombinerar dem med olika råvaror. Du får tips på varor som är bra att ha hemma samt de bästa knepen för hur restmat kan bli bästmat!