Omslagsbild för Morberg : maten, drycken och konsten att kombinera  av Per Morberg
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Morberg : maten, drycken och konsten att kombinera

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
Med tips på drycker av alla de slag som passar till festmat, husmanskost, bistrorätter, vilträtter, desserter och en och annan joker!

100 favoriträtter och dryck därtill!

”Från min lilla privilegierade vrå av världen har jag gett mig själv uppgiften att hitta de perfekta dryckerna till närmare 100 olika rätter. I min nya bok blandar jag gamla recept med nya och föreslår drycker av alla slag som passar till festmat, husmanskost, bistrorätter, vilträtter, desserter och en och annan joker.

Till blodpudding dricker jag helst mjölk. Varför ändra på sådant som fungerar?”

”Från min lilla privilegierade vrå av världen har jag gett mig själv uppgiften att hitta de perfekta dryckerna till närmare 100 olika rätter. I min nya bok blandar jag gamla recept med nya och föreslår drycker av alla slag som passar till festmat, husmanskost, bistrorätter, vilträtter, desserter och en och annan joker.

Till blodpudding dricker jag helst mjölk. Varför ändra på sådant som fungerar?”

Så skriver Per Morberg i förordet till sin nya kokbok Maten, drycken och konsten att kombinera.

Det är ju inte alltid så lätt kombinera mat och dryck eftersom det finns så många möjligheter, menar Per. Men nu är det dags att göra det! I sin åttonde kokbok tipsar Per om de perfekta dryckerna till närmare 100 nya och gamla recept.

Under kapitelrubriker som Bistro Morberg, Rustika Morberg, Gröna Morberg, Finfina Morberg, Mix Morberg, Vilda Morberg och Söta Morberg bjuder han bland annat på ursvenska helgrätter som biffstek med smörslungad lök, franska klassiker som Boeuf bourgignon, rustika rätter som raggmunk med fläsk och kåldolmar, gröna rätter som grön sparris med parmesancreme eller zucchiniplättar med löjrom, lyxiga rätter som kalvfilé Oscar, vilda rätter som älgstek eller söta favoriter som tiramisu eller jordgubbstarteletter och mycket, mycket mer.

Till samtliga rätter hittar du Pers dryckesförslag, från vin och öl till alkoholfria alternativ.

 

Fler böcker av samma författare

Morberg grillar

Per Morberg 116 kr 116 kr

Morberg jagar och lagar

Per Morberg 159 kr 159 kr

Morberg lagar husmanskost

Per Morberg 159 kr 159 kr

Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat

Per Morberg 269 kr 269 kr

Morberg. Grogg, drinkar och cocktails

Per Morberg 279 kr 279 kr

Just nu-pris

Hemligheterna på Cavendon Hall

Barbara Taylor Bradford 221 kr 199 kr

Fruktans hus

Mats Ahlstedt 229 kr 199 kr

Skuggsystern

Lucinda Riley 219 kr 189 kr

Viktfällan – Sluta banta och börja leva

Maria Helander 219 kr 179 kr

Leona. Ur aska i eld

Jenny Rogneby 214 kr 159 kr

Midsommarbrud

Elisabeth Östnäs 229 kr 199 kr

Brodera fritt på ylle

Karin Derland 279 kr 249 kr

Dr B

Daniel Birnbaum 221 kr 196 kr

Snödrev

Helene Tursten 219 kr 189 kr

Manhattan beach

Jennifer Egan 214 kr 189 kr

Brevet från Gertrud

Björn Larsson 229 kr 196 kr

Överlevaren

Nora Roberts 249 kr 159 kr

Paket Roberts/Rogneby

298 kr 298 kr