Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Morberg – nu vildare än någonsin!

Per Morberg är skådespelaren och kocken som bjuder på matlagning utöver det vanliga. Det är passionerat, svettigt och okonstlat! Nu kommer han äntligen med sin nya vilda kokbok!

Viltkött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt från matindustrin man kan komma. Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. Här berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand, rapphöna, fasan och ripa och när på året torsk, öring, gös, sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Nu bjuder han på 100 nya recept på allt från pepprig rådjursrygg med rödvinssås till älgsouvlaki med grekisk bondsallad, plommonspäckat vildsvin, fasan med röd coleslaw, smörstekt gös med kantareller och mazarinkaka med skogens bär. Laga och njut!

Produktinfo

Morberg – nu vildare än någonsin!

Per Morberg är skådespelaren och kocken som bjuder på matlagning utöver det vanliga. Det är passionerat, svettigt och okonstlat! Nu kommer han äntligen med sin nya vilda kokbok!

Viltkött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt från matindustrin man kan komma. Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. Här berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand, rapphöna, fasan och ripa och när på året torsk, öring, gös, sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Nu bjuder han på 100 nya recept på allt från pepprig rådjursrygg med rödvinssås till älgsouvlaki med grekisk bondsallad, plommonspäckat vildsvin, fasan med röd coleslaw, smörstekt gös med kantareller och mazarinkaka med skogens bär. Laga och njut!

Produktinfo

Av samma författare

Morberg : maten, drycken och konsten att kombinera

Per Morberg 229 kr 229 kr

Morberg Bakfickan

Per Morberg 259 kr 259 kr

Morberg grillar

Per Morberg 116 kr 116 kr

Morberg jagar och lagar

Per Morberg 159 kr 159 kr

Morberg. Grogg, drinkar och cocktails

Per Morberg 279 kr 279 kr

Just nu-pris

Tala med de döda

Anna Jansson 249 kr 219 kr

Överlevarna

Jane Harper 239 kr 179 kr

Drömmarnas flod

Elisabet Nemert 249 kr 179 kr

Inte utan min syster

Åsa Hellberg 249 kr 179 kr

Profeten och idioten

Jonas Jonasson 249 kr 219 kr

Sanningen om ostrondykerskan

Caroline Säfstrand 239 kr 179 kr

Svarta segel

Rebecka Edgren Aldén 249 kr 219 kr

Ambassadören på Portland Place

Denize Karabuda 239 kr 199 kr

Andra sommaren på Katthotellet

Jessika Devert 229 kr 199 kr

I skuggan av dig

Christina Erikson 229 kr 199 kr

Där du en gång gick

Marcus Jarl 249 kr 219 kr

Skamluvan

Ulla-Maria Andersson 249 kr 219 kr

Sjöjungfrun

Anki Edvinsson 249 kr 219 kr

Hennes rykte

Sarah Vaughan 249 kr 219 kr

Ett oväntat val

Marian Keyes 269 kr 239 kr

Isola

Katrine Engberg 239 kr 199 kr

Kärlek på Hedgehog Hollow

Jessica Redland 219 kr 189 kr

En ny värld

Natasha Lester 249 kr 219 kr

Gränslös

Jørn Lier Horst 239 kr 199 kr

Paket Nemert/Hellberg

498 kr 338 kr

Sommarens 12 snackisar

Hennes rykte

Sarah Vaughan 249 kr 219 kr

Ormen Friske

Jack Werner 259 kr 259 kr

Tänk som en forskare

Emma Frans 199 kr 199 kr

Tala med de döda

Anna Jansson 249 kr 219 kr

Sången om Akilles

Madeline Miller 249 kr 249 kr

Den natten

Gillian McAllister 249 kr 249 kr

NORD

Katarina Ekstedt,Anna Winberg Sääf 249 kr 249 kr

Barbro före Babben

Babben Larsson 259 kr 259 kr

Ord och handling : ett liv i diplomatins tjänst

Jan Eliasson 269 kr 269 kr

Häger

Ann Cleeves 249 kr 249 kr

Detransition, baby

Torrey Peters 259 kr 259 kr