Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat, Per Morberg
  • 100 nya läckra vilda recept!
  • Antal sidor 272 (Inbunden)
  • Art.nr 100958 (Inbunden)
  • Förlag Bonnier Fakta, 2018
  • Genre Mat och dryck
  • ISBN 9789174246599
  • Utg.år 2018
Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat, Per Morberg Fler bilder

Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat

269 kr
  • 100 nya läckra vilda recept!

Morberg – nu vildare än någonsin!

Per Morberg är skådespelaren och kocken som bjuder på matlagning utöver det vanliga. Det är passionerat, svettigt och okonstlat! Nu kommer han äntligen med sin nya vilda kokbok!

Viltkött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt från matindustrin man kan komma. Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. Här berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand, rapphöna, fasan och ripa och när på året torsk, öring, gös, sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Nu bjuder han på 100 nya recept på allt från pepprig rådjursrygg med rödvinssås till älgsouvlaki med grekisk bondsallad, plommonspäckat vildsvin, fasan med röd coleslaw, smörstekt gös med kantareller och mazarinkaka med skogens bär. Laga och njut!

Läs mer

Är den här boken något för mig?

  • Antal sidor 272 (Inbunden)
  • Art.nr 100958 (Inbunden)
  • Förlag Bonnier Fakta, 2018
  • Genre Mat och dryck
  • ISBN 9789174246599
  • Utg.år 2018

Fler böcker av samma författare

Julpriser

Julmys