Min franska matresa : vinnare av Sveriges mästerkock 2018


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Vinnaren av Sveriges mästerkock 2018!

Erik Hammar visade redan från start sina eminenta kunskaper i köket och stod sedan som segrare när finalen i Sveriges Mästerkock var avgjord. 

Kärleken till god mat har funnits i Erik liv ända sedan han som 18-åring började jobba som nisse på restaurang. Det är mat lagad från grunden som gäller och råvarorna spelar stor roll.

Följ med Erik på en matresa genom Frankrike, från Alsace i norr via Normandie och Bourgogne till Bordeaux och Provence i söder.

Här hittar du franska klassiker, ibland i ny tappning, och Eriks egna favoriter i det franska köket. Vad sägs om röding med ängssyra och sotad purjolök, skummig svampsoppa med portvin och tryffel, helstekt renfilé med jordärtskocka, kantareller, lingon och portvinssky – och varför inte en klassisk tarte tatin till efterrätt, serverad med calvadosgrädde?

Produktinfo

Vinnaren av Sveriges mästerkock 2018!

Erik Hammar visade redan från start sina eminenta kunskaper i köket och stod sedan som segrare när finalen i Sveriges Mästerkock var avgjord. 

Kärleken till god mat har funnits i Erik liv ända sedan han som 18-åring började jobba som nisse på restaurang. Det är mat lagad från grunden som gäller och råvarorna spelar stor roll.

Följ med Erik på en matresa genom Frankrike, från Alsace i norr via Normandie och Bourgogne till Bordeaux och Provence i söder.

Här hittar du franska klassiker, ibland i ny tappning, och Eriks egna favoriter i det franska köket. Vad sägs om röding med ängssyra och sotad purjolök, skummig svampsoppa med portvin och tryffel, helstekt renfilé med jordärtskocka, kantareller, lingon och portvinssky – och varför inte en klassisk tarte tatin till efterrätt, serverad med calvadosgrädde?

Produktinfo

Just nu

Bortbytaren

Anders de la Motte 249 kr 179 kr

Silverviken

Jojo Moyes 249 kr 219 kr

En lyckligare tid

Claire Lombardo 249 kr 219 kr

Gökungen

Camilla Läckberg 249 kr 179 kr

Pennys passion

Tessa Dare 209 kr 179 kr

Min skolfröken skall vara ett frimärke

Björn Ranelid 239 kr 199 kr

Fredagsklubben

Sofia Lundberg,Alyson Richman,M.J Rose 249 kr 219 kr

Syndabarn

Ulrika Rolfsdotter 249 kr 219 kr

Inkräktarna

Louise Candlish 229 kr 199 kr

X

Pascal Engman 249 kr 219 kr

Kattjakten

Lars Lerin 269 kr 239 kr

Den häpnadsväckande historien om Georg von Ingenting

Rolf Börjlind,Cilla Börjlind 259 kr 229 kr

Orm och stege

Maria Ernestam 249 kr 219 kr

En egen lön

Maria Gustavsdotter 279 kr 239 kr

Trubbel i musteriet

Jenny Clevström 219 kr 189 kr

Det andra arvet

Malin Sanglert 219 kr 179 kr

Andromeda

Therese Bohman 259 kr 199 kr

Diamantögat

Kate Quinn 249 kr 219 kr

Våra förlorade hjärtan

Celeste Ng 239 kr 199 kr

Ett land av snö och aska

Petra Rautiainen 259 kr 229 kr

Kvinna sedd bakifrån

Jesper Wung-Sung 259 kr 229 kr

Botgöraren

Viveca Sten 249 kr 179 kr

Försvunnen

Guillaume Musso 239 kr 199 kr

Ett nyväckt hopp

Sofia Ymén 229 kr 199 kr

Blindspår

Jonas Moström 259 kr 229 kr

Paket Sten/Läckberg

498 kr 338 kr