Miljödieten : snyggare, smalare, sundare - och rädda världen på köpet


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Sundare, smalare, snyggare – och rädda världen på köpet

Idén till den här boken föddes ur en enkel teori: Kan det vara så enkelt att den mat som är bra för vår planet också är den som är överlägset bäst för vår kropp? Om vi minskar på köttet, äter mer grönt, köper ekologiska råvaror, följer årstiderna i valet av grönsaker och använder mindre socker – vad får det egentligen för effekt? På miljön och på midjemåttet?

Följ med på journalisten Daniel Öhmans och kocken Maximillian Lundins resa från liv som storkonsumenter av kött till en grönare vardag. De blev båda piggare och äntligen av med de där irriterande överflödskilona.

Ta också del av en skakande berättelse om vilka effekterna blir på miljön med dagens storskaliga matproduktion. För det är verkligen så att maten vi äter, sättet vi odlar den på och mängden kött vi sätter i oss är en av de största orsakerna till att hela vår planet är på väg att gå under.

Lär dig att minska på köttet och lär dig att hålla vikten. Med Maximillian Lundins recept kan du steg fö

Läs mer

Produktinfo

Sundare, smalare, snyggare – och rädda världen på köpet

Idén till den här boken föddes ur en enkel teori: Kan det vara så enkelt att den mat som är bra för vår planet också är den som är överlägset bäst för vår kropp? Om vi minskar på köttet, äter mer grönt, köper ekologiska råvaror, följer årstiderna i valet av grönsaker och använder mindre socker – vad får det egentligen för effekt? På miljön och på midjemåttet?

Följ med på journalisten Daniel Öhmans och kocken Maximillian Lundins resa från liv som storkonsumenter av kött till en grönare vardag. De blev båda piggare och äntligen av med de där irriterande överflödskilona.

Ta också del av en skakande berättelse om vilka effekterna blir på miljön med dagens storskaliga matproduktion. För det är verkligen så att maten vi äter, sättet vi odlar den på och mängden kött vi sätter i oss är en av de största orsakerna till att hela vår planet är på väg att gå under.

Lär dig att minska på köttet och lär dig att hålla vikten. Med Maximillian Lundins recept kan du steg fö

Läs mer

Produktinfo

Just nu

Färskt vatten till blommorna

Valérie Perrin 259 kr 229 kr

Systrar oavsett

Eleonora von Essen 249 kr 219 kr

Den sista adventskalendern

Jenny Fagerlund 249 kr 219 kr

Det andra arvet

Malin Sanglert 219 kr 189 kr

Änglarummet

Ewa Klingberg 279 kr 249 kr

Slottet

Anna Breitholtz Monsén 249 kr 219 kr

En hamn i stormen

Birgitta Bergin 249 kr 219 kr

Allt jag finner i er ska jag finna i mig

Malin Ekman 239 kr 199 kr

Skriften i vattnet

John Ajvide Lindqvist 269 kr 239 kr

Flicka, 1983

Linn Ullmann 259 kr 229 kr

En enda önskan

Nicholas Sparks 229 kr 199 kr

Havets kyrkogård

Aslak Nore 269 kr 239 kr

Fyllda hjärtan och frusna tassar

Melissa Daley 279 kr 239 kr

Det tomma huset

Unni Lindell 259 kr 229 kr

Alltid i december

Emily Stone 229 kr 199 kr

Grannar i döden

Lucy Foley 239 kr 199 kr

Väninnornas jul

Lisa Kleypas 199 kr 169 kr

Röd drottning

Juan Gómez-Jurado 239 kr 199 kr

Tid för barmhärtighet

John Grisham 249 kr 179 kr

Kärlekens algoritm

Mons Kallentoft 249 kr 179 kr

Skuggläge

Kristina Ohlsson 249 kr 179 kr

Dödsbädden

Katarina Wennstam 249 kr 179 kr

Paket Ohlsson/Wennstam

498 kr 338 kr