Middagskompassen : kokboken för dig, klimatet och planeten


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Bästa möjliga maten för oss och vår planet.

Hur använder man hela råvaran? Hur minskar man på matsvinnet? Och hur hittar man ett hållbart sätt att laga mat? Här finns svaren!

Bästa möjliga maten för oss och vår planet – hur ska man tänka? I Middagskompassen visar Paul Svensson och Zeina Mourtada hur man kan njuta av riktigt god mat samtidigt som man tar hänsyn till vår planet.

Med sina inspirerande vardagsrecept sätter de goda rätter på bordet. De 80 recepten är välsmakande, lättlagade och klimatsmarta.

Boken, som är skriven tillsammans med Naturskyddsföreningen, ger oss den hjälp vi behöver för att kunna fatta bra beslut. God mat för planeten är också god mat för dig.

Produktinfo

Zeina Mourtada

Zeina Mourtada driver en av Sveriges största matbloggar, Zeinas Kitchen. Bloggen vann Matbloggsprisets Folkets val 2015. Ett år senare utsågs hon till en av Sveriges bästa matbloggare av Mitt kök. Och 2018 vann hon Allt om Mat's stora matpris. På Instagram och Facebook får hennes över 300 000 följare varje dag ta del av hennes matglädje och nyfikenhet i receptform. Zeina Mourtada har med sin välbesökta blogg, sina konton på sociala medier och sin medverkan i olika TV-program kommit att bli en uppskattad matprofil med spännande recept att lita på.

Paul Svensson

Paul Svensson gillar enkel, hållbar och grönsaksbaserad mat och brinner för att inspirera till en matfilosofi där det gröna står i centrum. Paul arbetar också passionerat för att öka respekten för allt som produceras och för alla delar av råvaran, med förhoppningen att vi på sikt ska kunna eliminera matsvinnet helt. Han har representerat Sverige i Bocuse d’Or och har arbetat på flera av världens och Sveriges bästa krogar. Sedan 2014 driver han tillsammans med Christofer Ekman restaurangen på Fotografiska i Stockholm – som 2017 utsågs till världens bästa museirestaurang. 2019 öppnade han också restaurangen och lanthandeln Paul Taylor i Sundbyberg tillsammans med Tareq Taylor. Paul Svensson syns ofta i tv-rutan, bland annat har han varit programledare för ”Maträddarna” (SVT) och jurymedlem i ”Sveriges yngsta mästerkock” (TV4), förutom att han skrivit flera kokböcker.

Bästa möjliga maten för oss och vår planet.

Hur använder man hela råvaran? Hur minskar man på matsvinnet? Och hur hittar man ett hållbart sätt att laga mat? Här finns svaren!

Bästa möjliga maten för oss och vår planet – hur ska man tänka? I Middagskompassen visar Paul Svensson och Zeina Mourtada hur man kan njuta av riktigt god mat samtidigt som man tar hänsyn till vår planet.

Med sina inspirerande vardagsrecept sätter de goda rätter på bordet. De 80 recepten är välsmakande, lättlagade och klimatsmarta.

Boken, som är skriven tillsammans med Naturskyddsföreningen, ger oss den hjälp vi behöver för att kunna fatta bra beslut. God mat för planeten är också god mat för dig.

Produktinfo
Om Zeina Mourtada
Om Paul Svensson

Av samma författare

Zeinas kitchen : recept från Mellanöstern

Zeina Mourtada 99 kr 99 kr

Grönsaker A-Ö : recept och bruksanvisning

Paul Svensson 379 kr 379 kr

Andra köpte även

Kul med siffror

Helena Bross 59 kr 59 kr

Mumindalens alfabet

Tove Jansson,Annika Sandelin 199 kr 199 kr

Kul med bokstäver

Helena Bross 59 kr 59 kr

Ljuset vi bär : att gå stark genom osäkra tider

Michelle Obama 259 kr 259 kr

Middag i en gryta

Tareq Taylor 279 kr 279 kr

Mikael Persbrandt : så som jag minns det

Carl-Johan Vallgren 229 kr 229 kr

Aysa och lillebror simmar

Therese Alshammar,Jonas Burman 139 kr 139 kr

Du kanske också gillar

Laga älg och annat vilt

Anders Levén 219 kr 219 kr

Nya älgkokboken – viltkockens bästa recept

Anders Levén 299 kr 299 kr

Husmanskost : lättlagade klassiker och nya favoriter

Kristina Eriksson 209 kr 209 kr

Mat för hormonell balans

Mia Lundin,Ulrika Davidsson 119 kr 119 kr

Smaker från Afrika

Khadija Mohamud 329 kr 329 kr

David Batras inte så tråkiga indiska mat

David Batra 129 kr 129 kr

Allt i ett-rätter : lättlagat i panna, plåt, form & gryta

Madeleine Landley 219 kr 219 kr

Stora diabeteskokboken : Recept och råd för stabilt blodsocker

Birgitta Höglund,Lars-Erik Litsfeldt 329 kr 329 kr

Laga svamp

Martin Nordin 279 kr 279 kr

Just nu-priser!

Studie i mänskligt beteende

Lena Andersson 299 kr 269 kr

Om uträkning av omfång 1

Solvej Balle 239 kr 199 kr

Döda kvinnor förlåter inte

Katarina Wennstam 289 kr 259 kr

Lasse Åberg : Samlade fragment ur ett spretigt liv

Lasse Åberg 429 kr 399 kr

Estrid Ericson − en biografi

Hedvig Hedqvist 359 kr 329 kr

Galenskaparna och After Shave : ogräset i den svenska underhållningsrabatten

Kalle Lind,Henrik Jutbring 319 kr 289 kr

Fjollornas fest

Jonas Gardell 299 kr 269 kr

Bestseller

Pascal Engman 289 kr 259 kr

Sten i siden

Mikael Niemi 279 kr 249 kr

Systrarna

Jonas Hassen Khemiri 299 kr 269 kr

Skörgossen

Ida Andersen 299 kr 269 kr

Skulden man bär

Michael Hjorth,Hans Rosenfeldt 299 kr 269 kr

Mord mellan raderna

Donna Leon 279 kr 249 kr

De som färdas om natten

Armando Lucas Correa 269 kr 239 kr

Den hemliga stranden i Cornwall

Liz Fenwick 279 kr 249 kr

En nation i schack

Johan Høst 299 kr 269 kr

Krigets döttrar

Dinah Jefferies 279 kr 249 kr

Din Margot

Meri Valkama 279 kr 199 kr

Flora Leas hemliga bok

Patti Callahan Henry 279 kr 249 kr

Öns hemlighet

Guillaume Musso 269 kr 239 kr

Mer fair isle-stickning

Carina Olsson 349 kr 319 kr

Flyktlina Sverige : Nazisternas väg undan rättvisan

Simon Olsson,Lars Törner Larsson 349 kr 319 kr

Glasmannen

Anders de la Motte 269 kr 189 kr

I cirkelns mitt

Arne Dahl 279 kr 189 kr

Rotfast

Malin Sanglert 279 kr 249 kr

Syrenlunden

Tracy Rees 239 kr 199 kr

Vilseledaren

Viveca Sten 269 kr 189 kr

Paket Sten och Theorin

538 kr 358 kr