Kola, fudge, knäck och bräck : konditorns hemligheter
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Vinnare av Årets konditor 2014!
När Sara Aasum Hultberg, Årets konditor 2014, delar med sig av sina bästa recept på godis så blir det både moderna läckerheter och klassiker. Det mesta är enkelt att laga hemma och allt är förstås gott!
Gräddkolan får karaktär av brynt smör, lakritskolan ges extra sting av lime och havssalt. Den franska nougaten fylls med marconamandel, hassel- och pistagenötter, chokladtryffeln med apelsin och vanilj eller messmör och rostad mandel. Och gillar du daim och snickers så gör du Saras motsvarigheter: toffee bark och knickers – äkta vara till hundra procent.
Till julens godis kan du välja mellan knäck i olika smaker och former och flera sorters fudge. Lika tacksamt att ha hemma som att ge bort i present inslagna i cellofan.
Sara delar också med sig av konditorns alla hemligheter i form av diverse tekniker och metoder och tipsar om redskapen du behöver för att lyckas.
Vinnare av Årets konditor 2014!
När Sara Aasum Hultberg, Årets konditor 2014, delar med sig av sina bästa recept på godis så blir det både moderna läckerheter och klassiker. Det mesta är enkelt att laga hemma och allt är förstås gott!
Gräddkolan får karaktär av brynt smör, lakritskolan ges extra sting av lime och havssalt. Den franska nougaten fylls med marconamandel, hassel- och pistagenötter, chokladtryffeln med apelsin och vanilj eller messmör och rostad mandel. Och gillar du daim och snickers så gör du Saras motsvarigheter: toffee bark och knickers – äkta vara till hundra procent.
Till julens godis kan du välja mellan knäck i olika smaker och former och flera sorters fudge. Lika tacksamt att ha hemma som att ge bort i present inslagna i cellofan.
Sara delar också med sig av konditorns alla hemligheter i form av diverse tekniker och metoder och tipsar om redskapen du behöver för att lyckas.