Hela helgen med mat och vin, Håkan Larsson
  • Håkan Larsson från SVT:s Gomorron Sverige i bokform!
  • Håkan Larssons unika Menyguide hjälper dig att komponera middagen!
  • Tilltugg, varmrätter, efterrätter och dryckesförslag!
  • Håkan Larsson från SVT:s Gomorron Sverige i bokform!
  • Håkan Larssons unika Menyguide hjälper dig att komponera middagen!
  • Antal sidor 176 (Inbunden)
  • Art.nr 55558 (Inbunden)
  • Förlag Bonnier Fakta, 2015
  • Genre Mat och dryck
  • ISBN 9789174245035
  • Utg.år 2015
Hela helgen med mat och vin, Håkan Larsson Fler bilder

Hela helgen med mat och vin

239 kr
  • Håkan Larsson från SVT:s Gomorron Sverige i bokform!
  • Håkan Larssons unika Menyguide hjälper dig att komponera middagen!
  • Tilltugg, varmrätter, efterrätter och dryckesförslag!
  • Håkan Larsson från SVT:s Gomorron Sverige i bokform!
  • Håkan Larssons unika Menyguide hjälper dig att komponera middagen!

80 nya recept på tilltugg, förrätter, varmrätter och desserter!

Små festliga aptitretare till ett glas fredagsvin med vännerna? En fin trerättersmiddag till lördagkvällen? En annorlunda, spännande temafest som ett skaldjursparty eller en fest med julöl och glögg eller bara en smaskig tårta till söndagsfikat med familjen?

Vad du än frågar efter finns svaret i Håkan Larssons nya kokbok Hela helgen med mat och vin – över 80 nya recept på förrätter, varmrätter och desserter hittar du här! Tack vare Håkans speciella Menyguide kan du enkelt sätta ihop dem till kompletta middagar.


När Håkan Larsson lagar mat är det lättlagade recept med råvaror du hittar överallt, samtidigt som maten smakar mycket. ”Jag gillar tydliga smaker där råvarorna får ta plats” som han själv skriver i förordet. Självklart får du förslag på vin eller andra drycker som passar till de olika rätterna. Och naturligtvis delar han med sig av tips på bra matlagarmusik - allt presenterat med Håkans personliga tilltal. Frestas t.ex. av crostini med röra på varmrökt lax, avokadocreme med salamichips, citronstekt majskyckling med pestoprimörer, laxtournedos med gräddstuvad purjo, äppelflarn med mandelmassa och saffran, nötmaräng- och chokladtårta …

Boken följer det koncept Håkan har i SVT:s Gomorron Sverige på fredagarna, med hundratusentals tittare: snabblagade tilltugg, en lättlagad, smakrik varmrätt och en fräsch dessert, ta sedan hjälp av Menyguiden för att kombinera dem på bästa sätt!

Läs mer
  • Antal sidor 176 (Inbunden)
  • Art.nr 55558 (Inbunden)
  • Förlag Bonnier Fakta, 2015
  • Genre Mat och dryck
  • ISBN 9789174245035
  • Utg.år 2015

Fler böcker av samma författare

Julpriser