Grill : Bonniers stora bok om att grilla
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Den enda grillbok du behöver!
Vare sig du är nybörjare eller grillmästare, vill göra det enkelt och gott eller komplicerat och gott hittar du något inspirerande att laga i Grill: Bonniers stora bok om att grilla.
Bokens många recept är hämtade från hela världen. Koreanska bordsgrillade lövtunna skivor av marmorerad entrecote samsas med till sötstark och saftig barbecue-bringa från Texas. Här finns saffranskyckling från Iran, argentinsk asado, braii från Sydafrika, fransk lammstek samt kebab både från nära och fjärran östern. Såser, tillbehör, huvudrätter får alla varsitt kapitel.
Jens Linder
Jens Linder är kock och journalist, bland annat i Dagens Nyheter. Han har skrivit ett flertal kokböcker som fått priser vid både Årets Svenska Måltidslitteratur och Gourmand World Cookbook Awards. År 2006 tilldelades han Tore Wretman-medaljen av Svenska Kockars Förening för "berömvärda insatser och engagemang för svensk matkultur".
Den enda grillbok du behöver!
Vare sig du är nybörjare eller grillmästare, vill göra det enkelt och gott eller komplicerat och gott hittar du något inspirerande att laga i Grill: Bonniers stora bok om att grilla.
Bokens många recept är hämtade från hela världen. Koreanska bordsgrillade lövtunna skivor av marmorerad entrecote samsas med till sötstark och saftig barbecue-bringa från Texas. Här finns saffranskyckling från Iran, argentinsk asado, braii från Sydafrika, fransk lammstek samt kebab både från nära och fjärran östern. Såser, tillbehör, huvudrätter får alla varsitt kapitel.