Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning och känslor genom naturen


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan
»Årets vinnare är både relevant, modig och en sjuhelsikes bak- och matlagare«. Juryn för Svenska Gastronomipriset 2017

En vacker kokbok fylld av doft och smak!

Det här är en underbar, glädjesprudlande, annorlunda och vacker bak- och kokbok! Här har årstiderna och naturen har fått ge smak. Men det är också en fin berättelse om känslor, hållbarhet, om att leva i symbios och om tillfredställelsen att skapa själv med händerna och förstå allt det vackra vi har omkring oss.

Här finns mer 70 recept på allt från pajer, saft, bullar, kola och annat gott. Varför inte göra egna geléhallon eller hallonkola på solmogna hallon eller, även om det tar lite tid, göra en genuin småländsk ostkaka. Plocka av klasar av syren och gör vacker och härligt doftande saft som du kan ta fram och återuppleva sommaren i höstrusket. Baka en rödbetskaka med karamelisserade valnötter och solrosfrön, mumsiga chokladbiskvier eller smakrika citrus tarteletter.  

My Feldt vann Svenska Gastronomipriset 2017!

Produktinfo
»Årets vinnare är både relevant, modig och en sjuhelsikes bak- och matlagare«. Juryn för Svenska Gastronomipriset 2017

En vacker kokbok fylld av doft och smak!

Det här är en underbar, glädjesprudlande, annorlunda och vacker bak- och kokbok! Här har årstiderna och naturen har fått ge smak. Men det är också en fin berättelse om känslor, hållbarhet, om att leva i symbios och om tillfredställelsen att skapa själv med händerna och förstå allt det vackra vi har omkring oss.

Här finns mer 70 recept på allt från pajer, saft, bullar, kola och annat gott. Varför inte göra egna geléhallon eller hallonkola på solmogna hallon eller, även om det tar lite tid, göra en genuin småländsk ostkaka. Plocka av klasar av syren och gör vacker och härligt doftande saft som du kan ta fram och återuppleva sommaren i höstrusket. Baka en rödbetskaka med karamelisserade valnötter och solrosfrön, mumsiga chokladbiskvier eller smakrika citrus tarteletter.  

My Feldt vann Svenska Gastronomipriset 2017!

Produktinfo

Av samma författare

Just nu-pris

Häger

Ann Cleeves 249 kr 179 kr

Ett fynd att dö för

Anders De la Motte,Måns Nilsson 249 kr 179 kr

Hjärtats land

Nora Roberts 229 kr 179 kr

Sommarmord

Samuel Karlsson 249 kr 219 kr

Den fjärde doktrinen

Denise Rudberg 229 kr 199 kr

Konrad Visslers förunderliga resa till Ångermanland

Annette Haaland 259 kr 229 kr

Den gråtande violinisten

Veronica Sjöstrand 239 kr 199 kr

Den sista hemligheten

Santa Montefiore 259 kr 229 kr

Den sista middagen

Anna E. Wahlgren 229 kr 199 kr

Juli enligt Julia

Kristin Emilsson 239 kr 199 kr

NORD

Katarina Ekstedt,Anna Winberg Sääf 249 kr 219 kr

Mord i lönndom

Jan Mårtenson 249 kr 179 kr

Ondskans ekon

Arnaldur Indridason 259 kr 229 kr

Vi möts på Sheerwater

Kristan Higgins 229 kr 199 kr

Timmar av sammet

Alyson Richman 259 kr 229 kr

Sjung med Pippi : med ljudmodul

Astrid Lindgren,Ingrid Vang Nyman 289 kr 249 kr

Alexandras utmaning

Tessa Dare 209 kr 179 kr

En svärm av tusen bin. Del 2

Diana Gabaldon 259 kr 229 kr

Det elfte manuset

Anne Holt 249 kr 219 kr

Paket de la Motte Nilsson/Cleeves

498 kr 338 kr