Omslagsbild för Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning och känslor genom naturen av My Feldt
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning och känslor genom naturen

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
»Årets vinnare är både relevant, modig och en sjuhelsikes bak- och matlagare«. Juryn för Svenska Gastronomipriset 2017

En vacker kokbok fylld av doft och smak!

Det här är en underbar, glädjesprudlande, annorlunda och vacker bak- och kokbok! Här har årstiderna och naturen har fått ge smak. Men det är också en fin berättelse om känslor, hållbarhet, om att leva i symbios och om tillfredställelsen att skapa själv med händerna och förstå allt det vackra vi har omkring oss.

Här finns mer 70 recept på allt från pajer, saft, bullar, kola och annat gott. Varför inte göra egna geléhallon eller hallonkola på solmogna hallon eller, även om det tar lite tid, göra en genuin småländsk ostkaka. Plocka av klasar av syren och gör vacker och härligt doftande saft som du kan ta fram och återuppleva sommaren i höstrusket. Baka en rödbetskaka med karamelisserade valnötter och solrosfrön, mumsiga chokladbiskvier eller smakrika citrus tarteletter.  

My Feldt vann Svenska Gastronomipriset 2017!

Just nu-pris

Hemligheterna på Cavendon Hall

Barbara Taylor Bradford 221 kr 199 kr

Fruktans hus

Mats Ahlstedt 229 kr 199 kr

Skuggsystern

Lucinda Riley 219 kr 189 kr

Viktfällan – Sluta banta och börja leva

Maria Helander 219 kr 179 kr

Leona. Ur aska i eld

Jenny Rogneby 214 kr 159 kr

Midsommarbrud

Elisabeth Östnäs 229 kr 199 kr

Brodera fritt på ylle

Karin Derland 279 kr 249 kr

Dr B

Daniel Birnbaum 221 kr 196 kr

Snödrev

Helene Tursten 219 kr 189 kr

Manhattan beach

Jennifer Egan 214 kr 189 kr

Brevet från Gertrud

Björn Larsson 229 kr 196 kr

Överlevaren

Nora Roberts 249 kr 159 kr

Paket Roberts/Rogneby

298 kr 298 kr