Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning och känslor genom naturen


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan
»Årets vinnare är både relevant, modig och en sjuhelsikes bak- och matlagare«. Juryn för Svenska Gastronomipriset 2017

En vacker kokbok fylld av doft och smak!

Det här är en underbar, glädjesprudlande, annorlunda och vacker bak- och kokbok! Här har årstiderna och naturen har fått ge smak. Men det är också en fin berättelse om känslor, hållbarhet, om att leva i symbios och om tillfredställelsen att skapa själv med händerna och förstå allt det vackra vi har omkring oss.

Här finns mer 70 recept på allt från pajer, saft, bullar, kola och annat gott. Varför inte göra egna geléhallon eller hallonkola på solmogna hallon eller, även om det tar lite tid, göra en genuin småländsk ostkaka. Plocka av klasar av syren och gör vacker och härligt doftande saft som du kan ta fram och återuppleva sommaren i höstrusket. Baka en rödbetskaka med karamelisserade valnötter och solrosfrön, mumsiga chokladbiskvier eller smakrika citrus tarteletter.  

My Feldt vann Svenska Gastronomipriset 2017!

Produktinfo
»Årets vinnare är både relevant, modig och en sjuhelsikes bak- och matlagare«. Juryn för Svenska Gastronomipriset 2017

En vacker kokbok fylld av doft och smak!

Det här är en underbar, glädjesprudlande, annorlunda och vacker bak- och kokbok! Här har årstiderna och naturen har fått ge smak. Men det är också en fin berättelse om känslor, hållbarhet, om att leva i symbios och om tillfredställelsen att skapa själv med händerna och förstå allt det vackra vi har omkring oss.

Här finns mer 70 recept på allt från pajer, saft, bullar, kola och annat gott. Varför inte göra egna geléhallon eller hallonkola på solmogna hallon eller, även om det tar lite tid, göra en genuin småländsk ostkaka. Plocka av klasar av syren och gör vacker och härligt doftande saft som du kan ta fram och återuppleva sommaren i höstrusket. Baka en rödbetskaka med karamelisserade valnötter och solrosfrön, mumsiga chokladbiskvier eller smakrika citrus tarteletter.  

My Feldt vann Svenska Gastronomipriset 2017!

Produktinfo

Av samma författare

Just nu

Lektioner

Ian McEwan 249 kr 219 kr

Simmarna

Julie Otsuka 249 kr 219 kr

Mörkare än döden

Cara Hunter 269 kr 239 kr

En låda apelsiner

Lena Einhorn 289 kr 259 kr

I gryningen andas inget

Marianne Cedervall 269 kr 239 kr

Under stjärnorna i Paris

Karolina Schützer 269 kr 239 kr

Hitta Linnéa

Johanna Wistrand 279 kr 249 kr

Den store konstnären

Hanna Jedvik,Emmy Abrahamson 269 kr 239 kr

Lycka till

Malin Stehn 249 kr 219 kr

Nattrov

259 kr 229 kr

Älven

Rosa Liksom 269 kr 239 kr

Den andre

329 kr 299 kr

Afghanerna

Åsne Seierstad 349 kr 319 kr

Systrarna vid fyren

Gill Thompson 279 kr 249 kr

Hotellet

Sarah Pearse 279 kr 249 kr

Alla förlorade platser

John Boyne 299 kr 269 kr

Flickan som var jag

Hannah Beckerman 259 kr 229 kr

Flod av döda själar

Liz Moore 309 kr 279 kr

Alla hjärtans dag

Beth O'Leary 259 kr 229 kr

Flickan från Brooklyn

Guillaume Musso 269 kr 239 kr

Rosalinds resa

Muna Shehadi 249 kr 219 kr

Eves sanning

Muna Shehadi 249 kr 219 kr

Där döden väntar

Karin Fossum 269 kr 239 kr

Djävulspakten

Max Seeck 269 kr 189 kr

Straff

Ann-Helén Laestadius 269 kr 189 kr

Som vi lekte

Ninni Schulman 269 kr 189 kr

Paket Laestadius/Schulman

538 kr 358 kr