Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning och känslor genom naturen
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
En vacker kokbok fylld av doft och smak!
Det här är en underbar, glädjesprudlande, annorlunda och vacker bak- och kokbok! Här har årstiderna och naturen har fått ge smak. Men det är också en fin berättelse om känslor, hållbarhet, om att leva i symbios och om tillfredställelsen att skapa själv med händerna och förstå allt det vackra vi har omkring oss.
Här finns mer 70 recept på allt från pajer, saft, bullar, kola och annat gott. Varför inte göra egna geléhallon eller hallonkola på solmogna hallon eller, även om det tar lite tid, göra en genuin småländsk ostkaka. Plocka av klasar av syren och gör vacker och härligt doftande saft som du kan ta fram och återuppleva sommaren i höstrusket. Baka en rödbetskaka med karamelisserade valnötter och solrosfrön, mumsiga chokladbiskvier eller smakrika citrus tarteletter.
My Feldt vann Svenska Gastronomipriset 2017!
En vacker kokbok fylld av doft och smak!
Det här är en underbar, glädjesprudlande, annorlunda och vacker bak- och kokbok! Här har årstiderna och naturen har fått ge smak. Men det är också en fin berättelse om känslor, hållbarhet, om att leva i symbios och om tillfredställelsen att skapa själv med händerna och förstå allt det vackra vi har omkring oss.
Här finns mer 70 recept på allt från pajer, saft, bullar, kola och annat gott. Varför inte göra egna geléhallon eller hallonkola på solmogna hallon eller, även om det tar lite tid, göra en genuin småländsk ostkaka. Plocka av klasar av syren och gör vacker och härligt doftande saft som du kan ta fram och återuppleva sommaren i höstrusket. Baka en rödbetskaka med karamelisserade valnötter och solrosfrön, mumsiga chokladbiskvier eller smakrika citrus tarteletter.
My Feldt vann Svenska Gastronomipriset 2017!