Omslagsbild för Allt om att röka kött av Will Fleischman
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Allt om att röka kött

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Lär dig röka kött, fisk, skaldjur och vegetariskt!

Hur använder man olika rökar, hur kan man röka i kol- eller gasolgrillen, hur får man bästa resultat? Det här är en handfast guide i hur du ska gå tillväga. Läs om tekniker och få massor med smarriga recept på kött, fisk, skaldjur och vegetariskt. Här finns goda såser gjorda på rökta ingredienser samt serveringstips.

Just nu-pris

Hemligheterna på Cavendon Hall

Barbara Taylor Bradford 221 kr 199 kr

Fruktans hus

Mats Ahlstedt 229 kr 199 kr

Skuggsystern

Lucinda Riley 219 kr 189 kr

Viktfällan – Sluta banta och börja leva

Maria Helander 219 kr 179 kr

Leona. Ur aska i eld

Jenny Rogneby 214 kr 159 kr

Midsommarbrud

Elisabeth Östnäs 229 kr 199 kr

Brodera fritt på ylle

Karin Derland 279 kr 249 kr

Dr B

Daniel Birnbaum 221 kr 196 kr

Snödrev

Helene Tursten 219 kr 189 kr

Manhattan beach

Jennifer Egan 214 kr 189 kr

Brevet från Gertrud

Björn Larsson 229 kr 196 kr

Överlevaren

Nora Roberts 249 kr 159 kr

Paket Roberts/Rogneby

298 kr 298 kr