Omslagsbild för I skuggan av Etna av Jan Mårtenson
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

I skuggan av Etna


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
(36)
Spara i önskelistan
(36)
Spara i önskelistan

Äntligen! Francine har sagt ja till Johan Kristian Homan!

Äntligen har Francine tackat ja till Johan Kristian Homans frieri! Bröllopsresan går till Sicilien. Men det som börjar i glädje förbyts snart i tragedi. Narkotikasmuggling, en praktikants mystiska död och en internationell byggfirmas mörklagda affärer är bara några av ingredienser i Jan Mårtensons nya bok om den stillsamme antikhandlaren i Gamla stan.
Men allt är naturligtvis inte ond bråd död, långt ifrån. Här vävs kulturhistoria, siciliansk mat och goda viner in i handlingen, och Homans humoristiska observationer och emellanåt rejält bitska samhällskritik bidrar också till den färgstarka berättelsen.

Jan Mårtenson

Jan Mårtenson har varit diplomat, chef för H.M. Konungens kansli, undergeneralsekreterare i FN och ambassadör i Schweiz. Han debuterade 1973, och har sedan dess givit ut närmare sjuttio böcker som sålts i över två miljoner exemplar. Kriminalromanerna om antikhandlaren Johan Kristian Homan har fått en stor och trogen läsekrets, men han har även publicerat böcker om bland annat Kungliga slottet, Drottningholms slott och Kungliga Djurgården. Karaktären Homan har inspirerat till det litterära Homansällskapet som grundades 1982 i Grythyttan. Se döden på dig väntar är den 49:e deckaren om allas vår favorit-antikhandlare och privatdetektiv.

Just nu

Midsommarnattsdrömmar

Bengt Ohlsson 229 kr 229 kr

Vardagar 3

Ulf Lundell 239 kr 239 kr

Min mörka Vanessa

Kate Elizabeth Russell 209 kr 209 kr

Jagad

Joyce Carol Oates 219 kr 219 kr