Paket Sten/Schulman,
  • Art.nr 77883 (Paket)
  • Utg.år 2018

Månadens utvalda bok    Logga in för att beställa eller avbeställa månadens utvalda bokpaket.

Paket Sten/Schulman,

Paket Sten/Schulman

498 kr  298 kr

Lägsta prisgaranti 149 kr/st!

I fel sällskap av Viveca Sten:

Ett nytt fall för åklagaren Nora Linde! 

Nora Linde, åklagare på Ekobrottsmyndigheten, står inför ett svårt fall. Andreis Kostevic, ledare för en stor narkotikaliga, anklagas för grovt skattebrott och penningtvätt.

Det har hittills inte gått att fälla Kostevic för droghandel, nu hoppas man att ändå få honom dömd till ett långt fängelsestraff för de andra brotten.

Men innan fallet hinner gå till domstol så inträffar en rad skrämmande händelser. Det börjar med att Andreis nästan slår ihjäl sin unga hustru Mina, som dock överlever mot alla odds.

Under sjukhusvistelsen blir Mina erbjuden ett skyddat boende i Stockholms skärgård. Tillsammans med sin baby förs hon dit i hemlighet. Man hoppas att Mina ska vittna mot sin man. Hon tvekar, vilket får katastrofala följder.

Kostevic befinner sig på fri fot, och han skyr inte några medel för att leta upp Mina och döda henne. Polisen Thomas Andreasson dras in i fallet och tvingas se hur hans nära vän Nora tar allt större risker för att rädda Mina från undergång ...

Bara du av Ninni Schulman:

Schulmans NYA - en isande relationsrysare!

Plötsligt händer det ofattbara! Iris, vars senaste förhållande med en gift man slutat i katastrof - han hotade med att kontakta polisen - träffar av en ren slump en alldeles perfekt man! Det händer när Iris ska på dop ute på Dalarö. Hon är försenad och bilen har punktering. Precis när hon ska ringa och be om hjälp, ja, då står han där. En man i träningskläder som joggar på stället. Bara några minuter senare har den hjälpsamme, bredaxlade främlingen med de snälla ögonen löst Iris problem.

En kort tid efteråt, när Iris tackar för hjälpen genom att bjuda ut honom på restaurang, slår kärleken till med full kraft. Lyckan är fullständig för dem båda två! Tills …

Läs mer
  • Art.nr 77883 (Paket)
  • Utg.år 2018

Just Nu-Pris

NYHETER