Paket Kepler/Ahnhem/Rudberg,
  • Art.nr 108688 (Paket)
  • Utg.år 2018
Paket Kepler/Ahnhem/Rudberg,

Paket Kepler/Ahnhem/Rudberg

712 kr  447 kr

Marknadens lägsta pris 149 kr/st!

Åtta steg bakom av Denise Rudberg:

En torsdag i maj 1988 försvinner den nittonåriga Isabelle Renaudot efter en bröllopsfest på Djurgården. Trettio år senare blir fallet åter aktuellt i samband med en dokumentär om försvinnandet. Förundersökningsledaren Marianne Jidhoff får i uppgift att ta utredningen vidare tillsammans med sin arbetsgrupp.

Lazarus av Kepler:

En död man hittas i en lägenhet i Oslo. När polisen öppnar frysboxen i köket gör de ett fruktansvärt fynd. Offret visar sig vara en dittills okänd gravskändare och trofésamlare. Några dagar senare kontaktar en tysk kommissarie Joona Linna och ber om hjälp med ett mordfall på en camping utanför Rostock. Joona förstår att mönstret som framträder är vansinnigt och samtidigt omöjligt att ignorera. Vissa skulle kalla det för ett mirakel om någon återvände från döden – andra skulle kalla det för en mardröm.

Kepler är tillbaka med den sjunde boken om Joona Linna!

Motiv X av Stefan Ahnhem:

Fabian Risk vakar vid sin skottskadade dotter Matildas sida, som ligger i koma på Helsingsborgs lasarett, samtidigt som ett brutalt mord på en flyktingpojke från Syrien kastar in stadens kriminalpolis i en ny komplicerad utredning med rasistiska förtecken.

Men inget är så enkelt som det först verkar och när flera nya mord äger rum befinner sig Lilja, Klippan och de andra på Helsingborgspolisen snart i en allt mer pressad jakt på flera gärningsmän. Till slut tvingas Fabian tillbaka i tjänst trots att han helst hade velat ägna sig åt sin familj, och kriminalpolisens chef Astrid Tuvesson avbryter sin tolvstegsbehandling mot alkoholism trots att den bara har börjat, för att leda arbetet med de parallella utredningarna.

Samtidigt brottas Fabian med information som hans döde kollega Hugo Elvin lämnat efter sig och påbörjar en egen privat utredning som kan komma att förändra den sammansvetsade utredningsgruppen för all framtid.

Motiv X är Stefan Ahnhems fjärde bok i serien om Fabian Risk vid Helsingborgspolisen. De tidigare böckerna har sålts i en miljon exemplar och är utgivna i över trettio länder.

Läs mer
  • Art.nr 108688 (Paket)
  • Utg.år 2018

Just nu-pris

Fars dag 11 november