Semester : från försommarfest till kräftskiva
Inbunden
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Sommar, sol, semester - nu börjar det!
Här hittar du matinspirationen till allt från grillpartyt och de stora kalasen till picknicken på stranden och det lilla sommarköket på båten.
Recepten hjälper dig också att förvandla säsongens primörer och bär till goda inläggningar och marmelader. Sedan kan du slå dig ner i bersån med ett glas nygjord hallonsaft och en kardemummabulle och njuta!
Jens Linder
Jens Linder är kock och journalist, bland annat i Dagens Nyheter. Han har skrivit ett flertal kokböcker som fått priser vid både Årets Svenska Måltidslitteratur och Gourmand World Cookbook Awards. År 2006 tilldelades han Tore Wretman-medaljen av Svenska Kockars Förening för "berömvärda insatser och engagemang för svensk matkultur".
Johanna Westman
Johanna Westman, född 1969, är kokboksförfattare och matlagare i bland annat SVT:s Go'kväll. Hon har gjort en lång rad kok- och bakböcker för unga och vuxna sedan början av 2000-talet.
Sommar, sol, semester - nu börjar det!
Här hittar du matinspirationen till allt från grillpartyt och de stora kalasen till picknicken på stranden och det lilla sommarköket på båten.
Recepten hjälper dig också att förvandla säsongens primörer och bär till goda inläggningar och marmelader. Sedan kan du slå dig ner i bersån med ett glas nygjord hallonsaft och en kardemummabulle och njuta!