Mathias Dahlgren: hemkunskap
Mjukband
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}
Gör matlagningen roligare, enklare och godare!
Stjärnkocken Mathias Dahlgren vet vad som fungerar att laga hemma, hur man förbereder, kombinerar, smaksätter och lagar smarta rätter med schysta råvaror.
I bokens tre huvudkapitel - 20 minuter, 40 minuter och 120 minuter eller mer - står 20 minuter för det snabba men välkomponerade, 40 minuter för middagar med enkel dessert att göra de dagar det finns lite mer tid och 120 minuter eller mer för basrecepten och långkoken.
Mathias Dahlgren bjuder också på listor med oväntade och fantastiska smakkombinationer och smarta proffsknep som ger genvägar i köket.
Mathias Dahlgren
Mathias Dahlgren är Sveriges mest prisade kock. Han är bland annat den enda svensk som har tagit guld i kock-VM, Bocuse d'Or. I dag driver han restaurangerna Rutabaga och Matbaren på Grand Hôtel i Stockholm, rågbrödsbageriet Green Rabbit i Stockholm samt Overseas by Mathias Dahlgren på Maldiverna. Han har också skrivit ett flertal kokböcker.
Gör matlagningen roligare, enklare och godare!
Stjärnkocken Mathias Dahlgren vet vad som fungerar att laga hemma, hur man förbereder, kombinerar, smaksätter och lagar smarta rätter med schysta råvaror.
I bokens tre huvudkapitel - 20 minuter, 40 minuter och 120 minuter eller mer - står 20 minuter för det snabba men välkomponerade, 40 minuter för middagar med enkel dessert att göra de dagar det finns lite mer tid och 120 minuter eller mer för basrecepten och långkoken.
Mathias Dahlgren bjuder också på listor med oväntade och fantastiska smakkombinationer och smarta proffsknep som ger genvägar i köket.