Friendly bread : baka glutenfritt från baguette till brownie, Karin Moberg, Oscar Målevik, Stefan Wettainen
  • Vad sägs om tomatbröd, solros- och havrebröd eller delikatessknäcke? Eller kanske smulpaj, kanelbullar, kladdkaka, mandelkaka eller chokladmoussetårta med hallonpannacotta!
  • Fler och fler har upptäckt fördelarna med att äta glutenfritt! Alla från allergiker och deras familjer till LCHF-arna!
Friendly bread : baka glutenfritt från baguette till brownie, Karin Moberg, Oscar Målevik, Stefan Wettainen

Friendly bread : baka glutenfritt från baguette till brownie

Uppläsare: {{ readerName }}

259kr
  • Vad sägs om tomatbröd, solros- och havrebröd eller delikatessknäcke? Eller kanske smulpaj, kanelbullar, kladdkaka, mandelkaka eller chokladmoussetårta med hallonpannacotta!
  • Fler och fler har upptäckt fördelarna med att äta glutenfritt! Alla från allergiker och deras familjer till LCHF-arna!

Goda saftiga bröd och bullar åt alla − baka läckert glutenfritt!

Fler och fler väljer att äta glutenfritt och nästan alla känner någon som är glutenintolerant. Men det kan vara svårt att hitta gott glutenfritt bröd i affären. Däremot kan alla baka glutenfritt bröd som är gott och saftigt – bara man får lite hjälp på traven. Karin Moberg och Oscar Målevik delar här med sig av sina 49 bästa bakverk och ger många smarta tips. Prova de läckra baguetterna, tomatbrödet, brownien och kanelbullarna och du kommer att märka att det går att baka ljuvliga skapelser utan gluten. Hembakt utan vete eller gluten är nu lätt som en plätt, och resultatet blir fantastiskt. Ingen ska behöva vara utan gott bröd! Boken vänder sig inte bara till dem som är glutenintoleranta utan också till alla som följer en LCHF-diet och ändå vill äta bröd, men utan vete.

Läs mer

Är den här boken något för mig?

  • Antal sidor 143 (Inbunden)
  • Art.nr 94193 (Inbunden)
  • Förlag Max Ström, 2013
  • Genre Mat och dryck
  • ISBN 9789171262585
  • Utg.år 2013